SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Vinculen un atracador a Ponent amb dotze assalts a tot Catalunya

Va ser detingut amb un altre individu després de tres robatoris a Lleida, Mollerussa i Fonolleres || Acumula més de 50 antecedents penals i ja va entrar a la presó

Els atracadors accedien a establiments comercials armats i amb cascos de moto.

Els atracadors accedien a establiments comercials armats i amb cascos de moto.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra relacionen un detingut per tres assalts violents a Ponent amb una dotzena d’atracaments en establiments comercials de tot Catalunya.

L’arrest es va produir el passat 24 de juliol a Igualada, com va informar SEGRE, i ja va ingressar a la presó per acumular diverses ordres judicials i més de cinquanta antecedents. La policia catalana va informar ahir de la desarticulació de dos grups criminals que atracaven establiments comercials a tot Catalunya.

Un estava format per tres persones, de les quals una va ser detinguda a Igualada. Va ser acusat, juntament amb un altre arrestat, de tres presumptes delictes de robatoris amb violència i intimidació en establiments de Lleida, Mollerussa i Fonolleres.

Ruta de robatoris per l'A-2

Segons els Mossos d’Esquadra, el 23 de juny dos persones que es desplaçaven en moto van accedir amb els cascos posats i amb navalles a una sala de jocs del barri de Balàfia de Lleida, van amenaçar un treballador, van fer-li un tall i finalment se’n van anar sense aconseguir endur-se res.

Mitja hora després es va rebre l’avís d’un establiment hoteler de Mollerussa, segons el qual dos persones que anaven amb moto havien intimidat amb un ganivet de cuina els treballadors i s’havien emportat 260 euros de la caixa. Una hora més tard, les mateixes persones havien amenaçat amb el mateix ganivet la treballadora d’un restaurant de Fonolleres i s’havien endut uns 450 euros.

Els agents van localitzar aquests individus circulant per l’A-2. Els dos atracadors van fer diverses maniobres evasives de manera temerària fins que finalment van ser detinguts.

Un dels individus, de 34 anys i amb 54 antecedents policials, la majoria per robatoris, està relacionat amb un grup d’atracadors que el passat 5 de juliol va dur a terme un robatori violent amb armes de foc simulades en una sala de jocs de Barcelona, del qual va aconseguir fugir.

En total, els investigadors atribueixen a aquest grup una dotzena de robatoris amb violència i intimidació comesos en tres mesos en establiments comercials de Barcelona, Ripollet, Mollet del Vallès, Sabadell, Terrassa, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat i Viladecans.

tracking