SEGRE

Greu un nen de 8 anys a l'accidentar-se amb una minimoto a l'Albi

Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques

Una ambulància del Servei d'Emergències MèdiquesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nen de vuit anys va resultar ferit greu diumenge a la tarda al tenir un accident en una minimoto a l’Albi. Al lloc es van desplaçar tres ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que, després d’estabilitzar el petit, el van traslladar a l’hospital Vall d’Hebron. D’altra banda, dos dones van resultar ferides ahir en una sortida de via amb el seu vehicle a la Sentiu de Sió.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 12.20 hores, al produir-se una sortida de via a la carretera C-13, al punt quilomètric 36,5 en direcció Camarasa. A causa de l’accident, les dos ocupants del vehicle van patir ferides de caràcter menys greu i van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova.

D’altra banda, els dos ocupants d’una moto també van resultar ferits menys greu al xocar amb una daina a la carretera C-28 a Alt Àneu. Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís es va rebre a les 14.18 hores després que una moto sortís de la via en el quilòmetre 55 en direcció Vielha. Els dos ocupants de la motocicleta, un home de 57 anys i una dona de 56, van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova. L’home va ser evacuat en helicòpter, segons els serveis d’emergències.

A més, al matí els Bombers van treballar en la neteja de calçada a l’autovia A-2 a Bell-lloc després que un camió perdés la càrrega de préssecs durant 50 metres.

tracking