SEGRE

INFRAESTRUCTURES CARRETERES

Les cues per les obres a l'A-2 s'estenen a l'N-II

Conductors opten per la nacional davant de retencions a l'autovia || Renoven el ferm a Bell-lloc i pararan la setmana que ve

Imatge d'arxiu d'obres a l'A-2 a Lleida per reparar el ferm.

Imatge d'arxiu d'obres a l'A-2 a Lleida per reparar el ferm.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cues de vehicles que provoquen les obres per millorar el ferm de l’A-2 van provocar ahir també retencions a l’N-II a l’altura de Bell-lloc. Això és perquè nombrosos conductors opten per circular per la carretera nacional per evitar quedar aturats a l’autovia. Els treballs que l’Estat du a terme entre les sortides de la C-13 i l’Ll-11 en direcció Barcelona obliguen a desviar els vehicles per la calçada en sentit Saragossa, la qual cosa converteix aquest punt en un embut per a la circulació.

A causa dels treballs a l’A-2 s’ha registrat un augment del trànsit de cotxes i camions a l’N-II a Bell-lloc i ahir hi va haver cicrulació densa i també retencions. Això va causar malestar entre alguns veïns de Bell-lloc, ja que aquesta via transcorre pròxima al nucli urbà i va dificultar la mobilitat de conductors que van voler creuar aquesta via per dirigir-se a altres punts del municipi, com la zona de la Pineda.

El dia 23 començarà la reparació del ferm entre la C-13 i l’Ll-11 en direcció Saragossa

L’alcalde, Ramon Cònsola, va assegurar que malgrat l’increment del trànsit no es van produir incidents. Val a assenyalar que ahir també estava tancat l’accés a l’A-2 des de l’L-11.

D’altra banda, les obres a l’autovia continuaran aquesta setmana i s’aturaran entre els dies 9 i 15, segons va explicar el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín.

Aquesta paralització coincidirà amb el període en què es preveu un volum de desplaçaments turístics més gran a causa de l’operació sortida. Val a recordar que durant el pont de Sant Joan també es van suspendre les obres.

Crespín va assegurar que d’aquí a dos setmanes començaran les “actuacions per canviar la senyalització”. Així mateix, Crespín va avançar que a partir del dia 23 començaran els treballs en el següent tram de l’A-2, entre l’enllaç de la C-13 i l’Ll-11, tot i que en aquesta ocasió s’actuarà a la calçada en direcció Saragossa.

tracking