SEGRE

INFRAESTRUCTURES FERROVIÀRIES

Tàrrega tanca molls de l'estació al ser perillosos

El projecte de la nova zona d'autobusos no preveu mantenir-los || El consistori estudia traslladar-los a altres punts de la ciutat

Les tanques que s’han instal·lat a la zona dels molls de l’estació de tren.

Les tanques que s’han instal·lat a la zona dels molls de l’estació de tren.REDACCIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els antics molls de l’estació de tren de Tàrrega estan tancats davant del perill de despreniments en l’estructura de l’edifici, segons va explicar ahir l’alcaldessa, Alba Pijuan. Les tanques estan instal·lades a la zona que transiten vianants, gairebé tots persones que estacionen a l’aparcament de l’estació de tren o veïns que s’adrecen al Parc de Sant Eloi.

Val a recordar que el projecte de la nova estació d’autobusos previst per la Generalitat a la zona no planteja mantenir aquesta estructura a la ubicació actual.

De fet, l’ajuntament estudia traslladar-la a un altre punt de la ciutat i conservar-la com a element patrimonial històric, a excepció de la grua original de càrrega i descàrrega de mercaderies que es mantindria on és. Aquesta peça, forjada l’any 1890 a Wednesbury, es pot veure en un dels accessos del recinte. Els treballs de la nova estació d’autobusos començaran a primers del 2022.

Per la seua part, la plataforma Salvem els Molls de la Via reclama fer compatible la nova estació d’autobusos amb la restauració i conservació dels antics molls de la via a la ubicació original. Va presentar una queixa al síndic i al·legacions al projecte.

tracking