SEGRE

EQUIPAMENTS ACTUACIONS

Albesa reprèn les obres del poliesportiu, parades fa cinc anys

L’estructura de l’edifici del poliesportiu d’Albesa.

L’estructura de l’edifici del poliesportiu d’Albesa.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Albesa reprendrà les obres del pavelló poliesportiu, parades des del 2016, quan es va completar la construcció de l’estructura i la teulada. Segons l’alcaldessa, Eugènia Puig-Gròs, la inversió per a aquesta segona etapa que completarà l’edifici serà de 370.000 euros. El consistori compta per sufragar-la amb una subvenció del Pla d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat.

Segons Puig-Gròs, la primera fase va costar uns 600.000 euros. Ara es procedirà a construir les façanes de tot l’espai esportiu, instal·lar grades i habilitar els accessos.

Quedaran pendents els banys, la zona de bar, els vestidors, els magatzems i l’escenari

Una vegada finalitzi aquesta segona etapa, quedarà pendent la construcció de lavabos, vestidors, el bar, un escenari i magatzems. El consistori té previst executar aquests últims treballs, si bé de moment no pot assumir-los. Ara per ara, i gràcies als ajuts del PUOSC, es podrà reprendre la construcció de l’immoble i costejar els 370.000 euros que costa aquesta segona fase.L’alcaldessa va indicar que està previst habilitar uns lavabos públics independents, que podrien servir com a solució temporal per suplir-ne la falta a les instal·lacions del poliesportiu.

Aquest equipament està ubicat a prop dels terrenys on es preveu la construcció de la nova escola, una obra pendent d’adjudicació.

tracking