SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Agramunt estrena nova senyalització turística per divulgar el seu patrimoni

L'ajuntament ha comptat amb aportacions d'historiadors i experts locals

Un dels primers plafons informatius de la nova senyalització a la plaça de l’Església.

Un dels primers plafons informatius de la nova senyalització a la plaça de l’Església.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Agramunt ha iniciat la instal·lació de la nova senyalització turística al nucli urbà, un projecte que ha comptat amb aportacions d’historiadors i experts locals. El consistori espera que tots els senyals, plafons informatius i infografies quedin instal·lats aquesta tardor.

L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez, es va mostrar molt satisfeta amb el resultat, fruit d’un intens treball de camp i investigació que va comptar amb la col·laboració d’historiadors locals, l’ajuda dels quals va agrair.

Segons Fernàndez, aquesta senyalització permetrà fomentar el turisme i donar a conèixer el ric patrimoni d’Agramunt des de diferents vessants: el nucli històric, la gestió de l’aigua i els pobles que formen part del municipi.

Per la seua part, la regidora de Turisme, Amanda Cardona, va apuntar que “volem posar de relleu el nostre patrimoni històric i divulgar-lo entre la població, tant per als visitants com per als veïns”. Va afegir que aquesta nova senyalització “permetrà orientar-los correctament”. Cardona va explicar que aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Camins de Riella i ofereix diferents itineraris per triar. Segons la regidora de Turisme, “seran els usuaris els que decideixin quin camí escollir” segons el que vulguin descobrir, per on vulguin passejar o els quilòmetres que vulguin recórrer.

El projecte, que va sortir a concurs l’any 2019, ha comptat amb un pressupost d’uns 67.000 euros. L’execució estava prevista per a principis de l’any passat, però el projecte va quedar paralitzat per la pandèmia. Un any i mig després s’ha reprès i està previst completar-lo en un termini de tres mesos.

tracking