SEGRE

POLÍTICA INSTITUCIONS

Indústria, pisos socials i ocupació, les prioritats de Núria Palau

Investida nova alcaldessa de les Borges amb els vots de Junts

Núria Palau, ahir durant el ple d’investidura, amb participació presencial i telemàtica.

Núria Palau, ahir durant el ple d’investidura, amb participació presencial i telemàtica.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Guanyar superfície de sòl industrial, augmentar el parc d’habitatges socials i facilitar l’ocupació juvenil per evitar l’èxode de joves són algunes de les priridades de la nova alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau. Ahir a la nit va prendre possessió del càrrec després d’un ple d’investidura en el qual va rebre el suport dels set edils de Junts per les Borges. Els sis regidors de Borges per la República, a l’oposició, van votar en blanc.

Palau relleva Enric Mir arran de la seua renúncia el mes passat a l’alcaldia. Serà la segona alcaldessa de les Borges després de Carme Benet. Per a ambdós va tenir paraules de reconeixement.

Palau va tenir paraules de record per a la primera alcaldessa de les Borges Blanques, Carme Benet

Oriol Satorra és el nou regidor que cobreix la baixa de Mir. Altres compromisos de la nova primera edil són millorar l’atenció a les persones grans, frenar la violència de gènere i la construcció de nous equipaments com la pista esportiva descoberta, un nou skate park, el nou arxiu comarcal i el teatre municipal.

Per la seua part, l’oposició va explicar que va votar en blanc com a signe de confiança, encara que va exigir transparència i més oportunitats de col·laboració que en els dos primers anys del mandat.

tracking