SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Golmés ultima el seu centre de serveis als avis i Castellnou en projecta un altre

Els dos ajuntaments preveuen que també pugui utilitzar-los el conjunt dels veïns

El Centre Cívic de Golmés acollirà el centre de serveis que obrirà al públic a l’octubre.

El Centre Cívic de Golmés acollirà el centre de serveis que obrirà al públic a l’octubre.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Golmés ja té llest el seu Centre de Serveis Municipal, que es posarà en marxa a l’octubre, mentre que Castellnou de Seana n’habilitarà un a l’antiga Casa del Metge. Aquests dos equipaments estan dirigits a la tercera edat, un sector de la població a què oferirà serveis com preparació de menjars i bugaderia, entre d’altres. Tanmateix, els ajuntaments d’aquestes dos localitats preveuen que els seus respectius centres puguin satisfer necessitats del conjunt dels veïns.

El consistori de Golmés preveu inaugurar el 12 de setembre el seu centre, ubicat a la primera planta del Centre Cívic. Presidirà l’acte la consellera de Drets Socials, Violant Cervera. Segons l’alcalde, Jordi Calvís, l’espai oferirà serveis com assistir el centre de dia o fins i tot un control sobre la presa de medicines.

Després de la inauguració, la concessionària, Residorm de Juneda, i el consistori de Golmés el promocionaran entre els veïns, explicant els detalls de les activitats previstes, amb la intenció que es posi en marxa l’1 d’octubre. El consistori ha invertit uns 35.000 euros a habilitar aquest espai.

A Castellnou, el consistori té llest el projecte per reformar l’antiga Casa del Metge, que ha acollit diferents activitats municipals. La convertirà en centre de serveis, segons va explicar l’alcalde, Jordi Llanes. Les primeres obres, valorades en 35.000 euros, consistiran a ampliar l’espai que acollirà un centre de dia. El projecte contemplarà dos fases més i la previsió és que estigui llest l’any 2023.

tracking