SEGRE

EMERGÈNCIES INCENDIS

Calcinats 7.800 metres quadrats per un foc forestal a la Baronia de Rialb

Incendi ahir causat per un llamp a Josa i Tuixén.

Incendi ahir causat per un llamp a Josa i Tuixén.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a 22 dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir en l’extinció d’un incendi forestal a la Baronia de Rialb, a la Noguera, localitzat en una zona de difícil accés. L’avís es va rebre a les 15.08 hores i fins a la zona es van traslladar catorze unitats terrestres i vuit d’aèries. El foc va calcinar la part baixa d’un barranc i va afectar una superfície total de 7.800 metres quadrats. Els Bombers van informar que les últimes pluges havien ajudat que l’incendi no avancés, la qual cosa va facilitar que pogués ser estabilitzat pels efectius.

Fa una setmana, un altre incendi forestal va calcinar una superfície de 3,75 hectàrees al nucli de Vilaplana, a la Baronia de Rialb. Els Bombers van treballar durant tres dies en les tasques d’extinció del foc.

D’altra banda, ahir es va declarar un incendi a Josa i Tuixén, a l’Alt Urgell, a la Roca d’en Carbassa, en una zona de difícil accés. Una persona va avisar que veia sortir fum a la muntanya i fins al lloc es van traslladar cinc dotacions dels Bombers, entre aquestes una àrea, que va haver de transportar també els efectius per controlar el foc, causat possiblement per un llamp i que va afectar una petita superfície. A les 15.25 hores es va donar per extingit.

tracking