SEGRE

TRADICIONS GASTRONOMIA

La Seu recupera Sant Ermengol, que es farà a l'aire lliure

Sense tiquets per tastar formatges

La tinent d’alcalde Mireia Font i el primer edil, Jordi Fàbrega.

La tinent d’alcalde Mireia Font i el primer edil, Jordi Fàbrega.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu d’Urgell recupera aquest any la Fira de Sant Ermengol, després que el 2020 no pogués celebrar-la de forma presencial per la Covid.

Serà del 15 al 17 d’octubre i es farà a l’aire lliure i sense tiquets per degustar els formatges i altres productes de proximitat. Més de quaranta formatgeries del Pirineu participaran en el certamen i en el concurs anual, que se celebrarà a porta tancada i amb test d’antígens previ al jurat i als representants de les empreses. Tampoc no hi haurà parades de venda ambulant.

Les formatgeries se situaran en casetes de fusta a l’avinguda del Camí Ral de la Cerdanya, i les parades de productes de proximitat, a la plaça dels Oms i el passeig Joan Brudieu. A banda del concurs de formatges, aquest any hi haurà una competició paral·lela que donarà veu a nens, nenes i joves.

D’altra banda, Eugeni Celery, de la Formatgeria Eugene de la Seu, serà l’amic del formatge d’aquesta edició.

L’alcalde, Jordi Fàbrega, va recordar que la mil·lenària Fira de Sant Ermengol és un dels principals aparadors per donar a conèixer la ciutat i és una manera de posar de relleu el treball del sector lleter en un moment complex.

tracking