SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Àger invertirà 300.000 euros a millorar la zona esportiva

És la primera etapa d'un projecte valorat en 804.000

La zona esportiva on es duran a terme les obres.

La zona esportiva on es duran a terme les obres.AJUNTAMENT ÀGER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Àger abordarà aquesta tardor la reforma de l’àrea esportiva i la urbanització de l’entorn de les piscines municipals. Hi invertirà 300.000 euros amb ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis (Puosc). Serà la primera etapa d’un projecte que ascendeix a 804.000 euros. Així ho va explicar l’alcaldessa, Mireia Burgués, que va apuntar que aquests primers treballs hauran de finalitzar abans de l’estiu vinent.

L’objectiu de les obres és millorar l’entorn de la zona esportiva, on actualment hi ha una pista en desús, i aconseguir integrar el pavelló a aquesta àrea. També s’enjardinarà tot l’espai i s’instal·larà un parc infantil. Els treballs inclouran la construcció d’un bar polivalent a les piscines, des del qual també es podrà accedir des del carrer; l’ampliació de la zona de solàrium de les piscines, així com uns vestidors i serveis nous, a més de bancs i mobiliari urbà.

“L’objectiu d’aquest projecte és ordenar la zona, dotar-la de més zones verdes i també fer més accessibles els equipaments a tots els públics”, va dir Burgués.

tracking