SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un motorista en una sortida de via a la C-13 a Castell de Mur

La víctima és un ciutadà de nacionalitat anglesa i de 48 anys || Quatre ferits lleus en dos col·lisions múltiples a l'autovia a Lleida i a l'LP-3322 a Linyola

Un dels vehicles implicats en una de les col·lisions registrades ahir a l’autovia a Lleida.

Un dels vehicles implicats en una de les col·lisions registrades ahir a l’autovia a Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista de nacionalitat anglesa de 48 anys va morir ahir en patir una sortida de via a la carretera C-13 al terme municipal de Castell de Mur, al Pallars Jussà. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 14.24 hores quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, una motocicleta va patir una sortida de via al punt quilomètric 81 de la C-13, a prop de l’entrada a Tremp.

Fins al lloc de l’accident es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A causa del sinistre, la carretera va estar tallada durant poc més de dos hores i es va donar pas alternatiu fins a recuperar-se la normalitat en la circulació.

En el que va de 2021 han mort 24 persones en accidents de trànsit, deu més que l’any passat

Amb aquesta nova víctima mortal, la primera del mes de setembre, ja són 24 les persones que han perdut la vida a les carteres lleidatanes, deu més que en el mateix període de l’any passat i la mateixa xifra que el 2019.

D’aquesta forma, ha tornat a registres d’abans de la pandèmia, després que durant l’any passat caiguessin en picat per les restriccions de mobilitat. L’agost passat hi va haver cinc víctimes, dos a l’A-2 a Cervera i Bellpuig, una altra a la C-14 a Artesa de Segre i dos als nuclis urbans de Lleida i Tàrrega.

D’altra banda, dos col·lisions múltiples van provocar ahir ferides a quatre persones a l’A-2 a Lleida i a la carretera LP-3322 a Linyola. En el primer accident, en el qual es van registrar fins a tres col·lisions entre diferents vehicles, dos persones van haver de ser ateses per ferides lleus. En un dels xocs, un dels vehicles va quedar mig bolcat al voral.

Al sinistre de Linyola es van veure implicats dos camions, un dels quals de pinso, i una furgoneta, per una col·lisió lateral.

Un dels vehicles implicats en una de les col·lisions registrades ahir a l’autovia a Lleida.

Un dels vehicles implicats en una de les col·lisions registrades ahir a l’autovia a Lleida.JORDI ECHEVARRIA

tracking