SEGRE

SUCCESSOS PANDÈMIA

Segona nit de botelló amb centenars de joves a Agramunt

Mossos i Policia Local van optar per controlar la macroquedada i no desallotjar-los

Desenes de joves durant una concentració coincidint amb la festa major a Agramunt.

Desenes de joves durant una concentració coincidint amb la festa major a Agramunt.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt va tornar a convertir-se la nit de dissabte a diumenge en l’escenari d’un macrobotelló i d’aglomeracions de joves que es van desplaçar a aquest municipi de l’Urgell per celebrar la festa major, que té lloc aquest cap de setmana. L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez, va confirmar que van ser centenars els joves concentrats, encara que va dir que eren menys que la nit de divendres a dissabte.

A diferència de la primera nit, aquest segon macrobotelló va ser més festiu i no es van registrar incidents al mobiliari urbà ni baralles, segons la primera edil, que també va explicar que els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van optar per controlar la macrofesta en lloc de desmantellar la concentració per evitar incidents majors.

La majoria dels joves van abandonar el lloc, la zona dels dipòsits, cap a les 6.00 hores, encara que hi va haver participants que no ho van fer fins passades les 08.00 hores.

Val a dir que a primera hora de la nit es van concentrar a prop de la Waikiki i de la carretera C-14, fet que va preocupar la policia.

Alguns veïns van mostrar el seu malestar perquè s’havia tallat l’accés al polígon industrial, cosa que va fer que els joves es concentressin a prop del nucli urbà; divendres a l’antic camp de tir, accés que dissabte va ser tancat; i després a la zona dels dipòsits.

L’alcaldessa va dir que en tot moment van seguir les indicacions que els marcaven els tècnics i els agents i que la prioritat era garantir la seguretat de les persones. Altres veïns també van lamentar que la zona dels dipòsits quedés bruta i impracticable, si bé a primera hora del matí la brigada municipal la va netejar.

Curses il·legals a Llinars i nous botellons a Barcelona

Centenars de joves es van concentrar ahir de matinada al polígon industrial Llinars Parc, coincidint amb la festa major de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), per fer botelló. Hi va haver curses i conducció temerària amb els vehicles. Els joves es van comportar de forma agressiva i van colpejar i tirar objectes contra els Mossos. L’operatiu es va saldar amb 400 vehicles identificats i 52 sancions. Una setmana més, Mossos i Urbana van desallotjar botellons multitudinaris a Barcelona.

tracking