SEGRE

EMERGÈNCIES TRÀNSIT

Ferit un xòfer al bolcar un camió carregat de porcs a la C-12 a Alfés

Van morir diversos animals que transportava

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor va resultar ferit ahir al migdia al bolcar el camió carregat de porcs que conduïa a la carretera C-12 al seu pas per Alfés. Alguns dels animals van morir a l’accident, que es va produir a les 12.40 hores al quilòmetre 130 de l’Eix de l’Ebre, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions que, juntament amb veterinaris, van traslladar els animals vius a un altre vehicle. També hi van anar una ambulància del Sistema d’Emergènies Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra.

El sinistre es va produir en una rotonda quan, per causes desconegudes, el camió va bolcar a la cuneta, per la qual cosa la via no va resultar afectada. El camioner va sortir pel seu propi peu del vehicle i es va fer contusions de caràcter lleu.

D’altra banda, una motorista va resultar ferida diumenge a la nit en aquesta mateixa carretera al seu pas per Sarroca de Lleida al xocar contra un senglar que va irrompre a la via. L’accident va tenir lloc a les 20.45 hores al quilòmetre 121. La dona va ser evacuada amb ferides de diversa consideració a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar ahir el SEM.

Per un altre costat, un dels ocupants d’un turisme va patir ferides ahir al col·lidir contra un tractor a la carretera LV- 2001 al seu pas per Mollerussa. El xoc es va produir a les 7.45 hores. El tractorista i un altre dels ocupants del cotxe van resultar il·lesos. El ferit va ser atès al CAP de la capital del Pla d’Urgell, segons els Bombers, que hi van acudir amb dos dotacions i van treballar durant una hora. Hi va haver retencions i es va donar pas alternatiu.

L’accident es va produir a les 12.40 hores i el camió va quedar bolcat a la cuneta.

L’accident es va produir a les 12.40 hores i el camió va quedar bolcat a la cuneta.MAITE MONNÉ

tracking