SEGRE

Un mosso d'esquadra ferit en un operatiu antidroga a Alcoletge

Els responsables de la plantació de marihuana havien instal·lat sis paranys preparats per disparar cartutxos

Un dels paranys preparats per disparar cartutxos.

Un mosso d'esquadra ferit en un operatiu antidroga a AlcoletgeMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat aquest dimecres al matí cinc plantacions de marihuana ubicades a la partida de Grenyana, dins del terme municipal d'Alcoletge. Segons la policia, la investigació es va iniciar fa dues setmanes durant un patrullatge preventiu per l'horta del Segrià quan una dotació policial va detectar diverses plantacions. A més, van comprovar que a la zona hi havia una tenda de campanya on presumptament pernoctaven els vigilants de les plantes.

Aquest matí s'ha realitzat un dispositiu i quan inspeccionaven la tenda de campanya, que en aquell moment era buida, s'ha activat un parany preparat per disparar cartutxos i ha ferit al bessó un mosso d'esquadra. L'agent ferit ha estat traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova on continua ingressat.

Tot seguit, s’ha activat els serveis especialitzats en desactivació d’artefactes (TEDAX) per tal d’inspeccionar amb seguretat tota la zona.

Durant l’operatiu s'han localitzat cinc plantacions de marihuana i cinc paranys més amb cartutxos, similars al que ha ferit al mosso, i un parany mecànic amb punxes. La investigació continua oberta per tal d’identificar els responsables d’aquests fets.

tracking