SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Almenar inverteix uns 520.000 € a reformar dos carrers i una plaça

Repararà canonades rebentades i fuites || El consistori ha aprovat els projectes

El carrer Trullets, al centre urbà d’Almenar.

El carrer Trullets, al centre urbà d’Almenar.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Almenar ha aprovat els projectes per a la millora de les xarxes d’aigua de boca i de sanejament dels carrers Trullets i Doctor Ballbé, així com la reurbanització de la plaça Onze de Setembre, actuacions que suposaran una inversió de gairebé 520.000 euros.

La renovació de les conduccions d’aigua de boca és urgent, segons va explicar l’alcaldessa, Teresa Malla, ja que gran part de les canonades són de fibrociment i les preses de plom, la qual cosa provoca contínues rebentades i fugues que perjudiquen el servei. La intervenció suposarà un cost de més de 325.000 euros ja que cal canviar diversos metres d’un carrer molt llarg. També es reformaran voreres i paviment i es convertirà la zona parcialment per als vianants ja que aquests tindran preferència però s’hi podrà circular, va indicar Malla.

El consistori compta amb una ajuda de més de 100.000 euros de la Diputació. D’altra banda, també renovarà la plaça Onze de Setembre, al costat de la travessia de l’N-230, que ha quedat antiquada. Es repavimentarà i eliminaran barreres arquitectòniques i serà a un sol nivell. L’obres costaran 194.000 euros i també tenen ajuts de la Diputació.

tracking