SEGRE

EQUIPAMENTS TERCERA EDAT

Golmés inaugura un centre de serveis per a la tercera edat

La consellera Cervera va presidir l’acte inaugural.

La consellera Cervera va presidir l’acte inaugural.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, va inaugurar ahir el Centre de Serveis Socials de Golmés, un nou equipament que entrarà en funcionament a l’octubre i que oferirà activitats i serveis com el de menjador, bugaderia o podologia, principalment per a la tercera edat però obert a la població en general. Cervera va remarcar que instal·lacions com aquesta contribueixen a millorar la qualitat de vida del col·lectiu de la tercera edat i va assegurar que davant d’un nou model d’autonomia personal, “els centres de serveis tindran una gran importància”.

Així mateix, va apostar perquè aquesta mena de serveis estiguin presents en pobles petits. L’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, es va mostrar satisfet amb aquest nou equipament, que busca garantir serveis als veïns i va remarcar que en un futur podria ampliar-se a través d’un equipament municipal annex i actualment sense ús concret, on anteriorment s’havia previst un Centre de Dia.

Tindrà capacitat per a 30 places i el consistori no descarta ampliar-lo a un edifici annex

El Centre de Serveis de Golmés ha comptat amb un pressupost que ascendeix a 50.000 euros i l’equipament pot acollir trenta persones en serveis com el de menjador, encara que en altres tallers o activitats la xifra pot arribar a duplicar-se. El consistori durà a terme una xarrada informativa dirigida a tots els veïns per explicar tots els detalls d’aquest equipament.

L’acte també va comptar amb la presència del delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, el director dels serveis territorials del departament de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, i el president de la Fundació Residom, Antoni Mateus.

tracking