SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Surt de l'UCI el nen de 4 anys de Vila-sana rescatat quan s'ofegava

El nen rescatat a la piscina del Palau deixa l'UCI després de 3 dies en estat crític || Els companys de casal l'animen amb dibuixos

El nen i els seus pares posen feliços a l'habitació de l'hospital

Surt de l'UCI el nen de 4 anys de Vila-sana rescatat quan s'ofegava

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nen de quatre anys de Vila-sana que va ser rescatat dimecres de la piscina del Palau d’Anglesola quan s’estava ofegant va deixar ahir l’UCI i va passar a planta després d’una gran millora, segons van anunciar ahir els pares a través de les xarxes socials. “Creieu en els miracles? Nosaltres sí, en tenim una mostra. Ets un campió”, van assenyalar els familiars després de la millora, ja que el menor havia estat tres dies en situació crítica. Segons ha pogut saber aquest diari, el petit Gerard ja hauria començat a parlar i li haurien retirat les sondes a les quals fins ahir estava connectat.

Precisament ahir, l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balsells, va visitar la família a l’hospital i els va fer entrega d’un cartell i uns dibuixos amb missatges d’ànim que van fer els companys del petit i les quatre monitores del Casalet d’Estiu en què participava quan va tenir lloc l’accident.

Aquests dibuixos els van portar a terme en el marc dels treballs de gestió de l’impacte emocional que han impartit des que va succeir per als usuaris del casal. L’incident va tenir lloc aquest dimecres i el nen va ser rescatat després que una monitora el veiés sota l’aigua. En un primer moment va creure que estava bussejant però es va adonar que no reaccionava i el va treure de l’aigua. Va ser reanimat pel socorrista i traslladat a Barcelona en helicòpter.

L’alcalde del Palau va visitar ahir la família i els va portar un cartell amb dibuixos dels nens del casal.

L’alcalde del Palau va visitar ahir la família i els va portar un cartell amb dibuixos dels nens del casal.AJUNTAMENT DEL PALAU

tracking