SEGRE

ESNOTICIA

Alumnes de Camarasa inicien el curs sense transport escolar

Alumnes de Golmés pujant al bus escolar a primera hora.

Alumnes de Golmés pujant al bus escolar a primera hora.J. G

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tretze alumnes de Sant Llorenç de Montgai es van desplaçar a l’escola de Camarasa en cotxes particulars de les famílies al quedar-se sense transport escolar perquè la carretera està tallada per despreniments.

La Diputació preveia reparar la via i obrir-la avui, però una nova allau de roques va obligar a parar els treballs. Aquesta situació s’allargarà almenys dos setmanes més, fins que la carretera sigui transitable i segura.

Per altra banda, el consistori de Camarasa habilitarà avui un servei de bus per a les famílies de Sant Llorenç, que sortirà a les 8.15 hores del matí i arribarà a les 17.00 hores.

El consistori també assumeix el cost del servei de menjador dels 13 alumnes de Sant Llorenç. Tanmateix, les obres a la carretera podrien allargar-se més de dos setmanes si s’aprova una actuació d’urgència que avali instal·lar barreres dinàmiques al pendent que evitin la caiguda de roques a la calçada, segons van explicar ahir fonts de la Diputació.

Camarasa segueix sense telefonia ni internet des de la setmana passada quan la caiguda d’una nova roca va afectar el cablatge.

Per un altre costat, al Pla d’Urgell el curs es va iniciar amb més transport escolar cap a l’institut La Serra després de les protestes d’unes vuitanta famílies per mantenir una ruta que finalitza el trajecte a l’institut Mollerussa IV. Més de 500 joves utilitzen el servei des dels pobles del Pla fins als instituts Terres de Ponent, Mollerussa IV, La Serra i La Salle. El bus procedent de Vila-sana i Golmés en direcció a l’institut Mollerussa IV inclou finalment la parada al complex de La Serra..

tracking