SEGRE

MOBILITAT CARRETERES

Aran insta l'Estat a impulsar de nou la reforma de l'N-230

Control divendres passat a l’N-230 a Vilaller.

Control divendres passat a l’N-230 a Vilaller.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aran reclamarà a l’Estat que reprengui els plans per reformar l’N-230 i millorar la seguretat d’aquesta carretera, una de les que registren més accidents a la xarxa lleidatana.

La síndica, Maria Vergés, ha sol·licitat una reunió amb la ministra de Transport, Raquel Sánchez, a fi d’abordar projectes pendents com la futura variant des de la boca nord del túnel de Vielha i la frontera amb França. El Conselh Generau sol·licita aquesta trobada anys després d’una primera proposta per reformar la carretera al seu pas per la Val.

Va rebre al·legacions conjuntes de l’administració aranesa, la Diputació i la Generalitat que van portar l’Estat a aparcar el projecte per reconsiderar-lo.

No hi ha hagut noves propostes des d’aleshores, i ara Vergés demana reunir-se amb la ministra per conèixer de primera mà quines intencions té el seu ministeri per a aquest tram de la carretera. .

Val a recordar que l’autovia A-14, que ara va des de Lleida fins a Almenar, ha d’acabar a Sopeira. Des d’allà fins a la frontera es preveuen millores a l’N-230.

tracking