SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Fraga recupera Mercocasión, amb 140 vehicles, aquest cap de setmana

L'any passat es va suspendre per la Covid i hi haurà 10 expositors

Vista de la inauguració de l’edició del certamen del 2019.

Vista de la inauguració de l’edició del certamen del 2019.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fraga recupera aquest cap de setmana la fira Mercocasión després de quedar suspesa l’any passat per la pandèmia de Covid. El saló obre les portes aquest divendres fins diumenge i acollirà una desena d’expositors que ofereixen més de 140 vehicles de segona mà i quilòmetre zero d’una àmplia gamma de marques i models, segons van indicar fonts municipals.

Com a novetat, enguany el certamen es trasllada a la nau de l’antic supermercat Sabeco, al carrer Clara Campoamor, ubicat al costat del pavelló del Sotet, que era l’anterior emplaçament.

És a causa que aquesta infraestructura continua acollint el procés de vacunació per la Covid-19 que s’ha decidit traslladar la fira a aquest nou espai, situat a la mateixa zona i que compta també amb tot el pàrquing de l’esplanada del Sotet per als visitants.

Les mesures de prevenció per la pandèmia limitaran i regularan l’aforament durant la fira, però des de l’ajuntament esperen que això no afecti les operacions d’aquest certamen, ja consolidat i que atreu una bona quantitat de públic.

tracking