SEGRE

TRENS INCIDÈNCIA

L'avaria d'un tren deixa 80 viatgers 'tirats' a Bell-lloc

La fallada mecànica obliga Renfe a habilitar dos busos per carretera || Dos hores d'espera a l'estació de Mollerussa

Un dels autobusos habilitats per Renfe per traslladar als passatgers fins a les seues destinacions.

Un dels autobusos habilitats per Renfe per traslladar als passatgers fins a les seues destinacions.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una avaria mecànica en un tren de la línia de Lleida a Barcelona per Manresa (R-12) va deixar tirats ahir a la nit els 80 passatgers a la via entre l’estació de de Bell-lloc d’Urgell i Mollerussa. Segons fonts de Renfe, el comboi amb sortida a les 20.00 hores de Lleida i que tenia previst arribar a l’Hospitalet a les 23.35 hores es va quedar parat per una fallada mecànica passat Bell-lloc i un altre comboi buit va traslladar els passatgers fins a l’estació de Mollerussa, on es va habilitar un servei de bus per carretera fins a destinació.

No obstant, els passatgers del tren van explicar que després de l’avaria van estar més de dos hores esperant un trasllat. Van assegurar que passades les 22.30 hores va arribar un autobús per portar-los a destinació després d’haver estat més de dos hores esperant a Bell-lloc dins del tren avariat.

Mentrestant, a les estacions de la línia usuaris esperaven aquest comboi direcció Hospitalet i un altre direcció Lleida, que no podia circular fins que no es retirés el tren avariat.

Viatgers de Mollerussa van denunciar la falta d’informació ja que no van ser informats de cap avaria per megafonia. Molts d’ells van optar per anar a la terminal d’autobusos ubicada davant de la de trens i agafar algun dels busos amb destinació Lleida. Altres, tips d’esperar, van optar per anar-se’n a casa i esperar que avui estigui restablert el servei.

tracking