SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Decomissen més de 5.000 plantes de marihuana a les Garrigues

Detingut un ciutadà albanès que custodiava la plantació en un camp d'oliveres

Els Mossos van tallar les plantes i les van destruir in situ, tret d’una mostra per a la investigació.

Els Mossos van tallar les plantes i les van destruir in situ, tret d’una mostra per a la investigació.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per tercer dia consecutiu, els Mossos d’Esquadra van desmantellar ahir plantacions de marihuana a les comarques de Lleida. Concretament, ahir van desplegar sengles operatius a Castelldans i Bovera. La policia catalana va acudir a primera hora del matí a Castelldans, on tenia localitzada una plantació en la qual van comptabilitzar fins a 3.244 plantes amagades entre oliveres i en la qual van sorprendre un dels presumptes responsables, un home de 28 anys de nacionalitat albanesa. Els investigadors també van trobar una tenda de campanya en la qual pernoctava l’arrestat per vigilar el cultiu.

També van comprovar que es proveïa amb aigua captada il·legalment del canal Segarra-Garrigues. Després d’arrancar les plantes, de mig metre d’altura, els policies les van destruir al mateix lloc tret d’una mostra per a la corresponent investigació.

L’alcalde de Castelldans, Conrad Llovera, va afirmar que “demanarem als veïns que denunciïn qualsevol moviment sospitós que detectin. No podem permetre que s’instal·lin bandes organitzades al territori”.

Posteriorment, els Mossos van anar a Bovera, on també van intervenir 2.000 plantes, ocultes també en un camp d’oliveres. No obstant, no van localitzar cap dels responsables.

Amb aquesta dos noves operacions, ja són set les plantacions que han desmantellat en una setmana els Mossos i que han suposat el decomís d’unes 7.000 plantes.

El dimecres de la setmana passada hi va haver el primer operatiu a Alcoletge, on un agent va resultar ferit al disparar-se una trampa. La resta han estat a Corbins, Torres de Segre, Gimenells i Torrebesses, com ha avançat SEGRE.

tracking