SEGRE

INFRAESTRUCTURES COMUNICACIONS

Reobren el pont que uneix Oliana i Peramola a l'haver reparat la barana

Obra d’urgència al caure part de la barana de seguretat.

Obra d’urgència al caure part de la barana de seguretat.J. PUIG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els veïns de Peramola i Oliana tornen a circular per l’accés principal que uneix tots dos municipis després d’haver finalitzat les obres d’urgència en un tram de la barana de seguretat d’aquesta passarel·la.

El pont conegut com la Palanca de Tragó va quedar afectat diumenge a la tarda després de despenjar-se part de les baranes de seguretat. L’actuació de millora ha consistit en la reposició del tancament de seguretat danyada diumenge passat i s’han canviat alguns dels cables de l’estructura per garantir que la circulació per aquesta passarel·la sigui segura. Ambdós ajuntaments esperen poder dur a terme una reforma integral de l’estructura, molt deteriorada pel pas dels anys i la falta de manteniment.

Els veïns utilitzen diàriament aquest pont per desplaçar-se entre aquests dos municipis perquè és més còmode, directe i molt més ràpid.

Val a recordar que fa anys que els ajuntaments de Peramola i Oliana reclamen a les diferents administracions públiques la millora de la seguretat de la passarel·la. Després que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) negués que sigui titular del pont, serà la Diputació la que es farà càrrec de l’actuació, valorada en més de 160.000 euros. La previsió, segons l’alcaldessa d’Oliana, Carme Lostao, és que executin l’obra “abans que acabi l’any”.

tracking