SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Troben una altra plantació amb més de 2.000 plantes de marihuana

La plantació era en una zona boscosa de difícil accés.

La plantació era en una zona boscosa de difícil accés.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar dimecres passat una plantació de marihuana en una zona del terme municipal de Coll de Nargó, a l’Alt Urgell. Es tracta de la novena actuació d’aquest tipus en l’última setmana a les comarques lleidatanes, operatius en els quals els agents han pogut decomissar més de 10.000 plantes de marihuana en diferents comarques.

En l’operació de dimecres passat, els agents van localitzar el mateix dia una plantació de marihuana amb unes 2.000 plantes en una zona boscosa aïllada i de difícil accés. Al lloc també hi havia un campament equipat amb un fogó de gas, estris de cuina i altres objectes, on els cuidadors de la plantació podien menjar.

Durant la tarda de dimecres, el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell va autoritzar la crema de les plantes. Els Mossos, en col·laboració amb els Agents Rurals i els Bombers, van destruir les plantes de manera controlada al mateix lloc. S’ha obert una investigació per identificar les persones que gestionaven la plantació.

Un dia abans, dimarts, els Mossos havien trobat una altra plantació de marihuana, amb més de 1.500 plantes, oculta en una zona boscosa d’Olius, i van detenir els dos cuidadors, que vivien en tendes de campanya i utilitzaven l’aigua del riu per regar la plantació.

tracking