SEGRE

POLÍTICA MUNICIPIS

El PDeCAT exigeix la reobertura

Àngels Chacón afirma que “les picabaralles del Govern són de pati d'escola” || Mollerussa, seu de la Jornada Municipalista

La jornada es va dur a terme al teatre L’Amistat de Mollerussa.

La jornada es va dur a terme al teatre L’Amistat de Mollerussa.PDECAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El PDeCAT exigeix l’obertura immediata del lleure nocturn de Catalunya. Així ho va dir ahir el secretari general adjunt i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que va remarcar que “s’està maltractant un sector que s’assenyala com a culpable de tot”. Solsona va assegurar que aquesta és una reivindicació dels participants de la Jornada Municipalista que va dur a terme aquest partit al teatre L’Amistat de Mollerussa.

Va presidir l’acte la secretària general del partit, Àngels Chacón, que va afirmar que “ningú no ens donarà lliçons de compromís, nosaltres hem estat els primers a defensar les llibertats d’aquest país”. Chacón va criticar la Generalitat per no haver tingut durant la pandèmia de la Covid-19 “sensibilitat amb la realitat i diversitat territorial del país” i va apuntar que “si s’escoltés els alcaldes, potser es governaria millor”. En aquest sentit, va demanar a la Generalitat “un mínim de competència, que escoltin el territori i es coordinin, és vergonyós veure les picabaralles del Govern, sembla un pati d’escola”.

Chacón va puntualitzar que el PDeCAT són en l’actualitat “150 alcaldes, 2.000 regidors i molt de talent compromès amb el país i la seua gent”. En aquest sentit, va dir que “amb menys representació parlamentària, més se’ns troba a faltar en diversos sectors com el cultural, l’empresarial o el de lleure, que ens diuen que les coses no van bé”.

tracking