SEGRE

CARRETERES TURISME

L'avaria telefònica per les obres de la via de Sant Llorenç deixa la zona sense reserves

Josep Maria Camarasa a l’entrada del seu restaurant.

Josep Maria Camarasa a l’entrada del seu restaurant.J.M.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de l’EMD de Fontllonga-Ametlla i propietari del restaurant de Fontollonga, Josep Maria Camarasa, va denunciar ahir que aquesta zona i l’entorn s’han quedat sense reserves turístiques arran de l’avaria telefònica per les obres de la carretera de Sant Llorenç de Montgai. Aquesta incidència ha afectat part de Camarasa i altres localitats. Va denunciar que Movistar els tracta com a “veïns de segona” al no adoptar mesures provisionals “com ho faria si això passés a Barcelona o Aran”. Va indicar que, sense línia, “els possibles visitants creuen que estem de vacances i no hi ha ingressos des de fa gairebé dos setmanes”.

L’alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso, també es va afegir a les queixes. Fonts de Movistar van afirmar que no podran fer les reparacions fins que ho autoritzi la Diputació, titular de la via. El resposable de Carreteres, Marc Baró, va assenyalar que el talús quedarà net avui, i demà retiraran roques de la calçada. 

S’espera tenir l’informe per actuar aquesta setmana. Per la seua part, Josep Mirada, veí d’Agulló (Àger), responsable de l’empresa de fruita seca Casa Ros i de cases de turisme rural, denuncia també perjudicis als seus negocis al no tenir línia de telefonia fixa des del 7 de setembre. Això se suma a la mala cobertura de mòbils.

tracking