SEGRE

EMERGÈNCIES INCENDI

Espectacular incendi en una nau de Torrefarrera

Va provocar una densa columna de fum al cremar-se material que hi havia a l'interior || Els Bombers van activar vuit dotacions

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir a la tarda un aparatós incendi que es va declarar en una nau en desús del polígon de Torrefarrera. El foc es va declarar a les 15.40 hores i fins al lloc van desplaçar-s’hi vuit dotacions. Les flames van calcinar el material que hi havia a l’interior de la nau, que antigament havia estat una panificadora, la qual cosa va provocar una densa columna de fum que podia veure’s a quilòmetres de distància.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, va explicar que “hi havia material altament inflamable com rodes i s’ha de valorar si l’estructura ha resultat afectada. És una nau que fa anys que està en desús i havia estat subhastada fa poc”. 

El foc no va causar desallotjats ni ferits. Els Bombers el van donar per controlat a les 17.14 hores i per extingit a les 17.55. Latorre va afegir que s’havia registrat “algun cas puntual de pillatge a l’interior”.

D’altra banda, quatre dotacions van treballar ahir en l’extinció d’un foc en un paller de Gimenells. Van ser alertades a les 13.25 hores i al paller hi havia 10.000 bales. En un altre ordre, ahir al matí es va cremar un pis a Binèfar i els Bombers van desallotjar preventivament l’edifici.

En el dispositiu d’extinció van participar Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM.

En el dispositiu d’extinció van participar Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM.MAITE MONNÉ

tracking