SEGRE

MUNICIPIS FESTA MAJOR

Tres dies de festes a Vila-sana, i Bell-lloc programa uns 20 actes

Mor als 47 anys una exregidora de Bell-lloc

Mor als 47 anys una exregidora de Bell-llocSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis de Bell-lloc d’Urgell i Vila-sana ja tenen a punt els programes de les respectives festes majors, que inclouran diferents propostes culturals, de lleure i esportives.

A Bell-lloc, més d’una vintena d’activitats estan previstes del 25 al 29 de setembre, entre les quals es troben el concert jove de dissabte a càrrec d’Itaca Band, a partir de dos quarts de nou a la carpa instal·lada al frontó municipal, o la trobada de plaques de cava al carrer Darrere els Horts, diumenge al matí. També hi ha prevista l’exposició Darkness Beauty de l’artista Laia Edurne Castaño, que es podrà visitar a la sala multifuncional, organitzada per l’Associació de Dones Flor de Lis. Dimecres l’orquestra Selvatana portarà a terme diversos concerts.

Per la seua part, Vila-sana recupera els tres dies de festa del 24 al 26 (l’any passat la celebració es va reduir a una sola jornada). Divendres hi haurà jocs gegants a la plaça Major. Més tard, se celebrarà la Nit Jove amb Pernil Salat i Koers.. Dissabte s’iniciarà la jornada amb jocs de bitlles. A la tarda, es podrà assistir al partit d’hoquei entre CP Vila-sana i CH Mataró. La jornada finalitzarà amb el xou d’humor de Peyu i l’espectacle L’home orquestra. Diumenge es durà a terme la missa en honor a Sant Miquel i la verge de la Cabeça. A la tarda, el circ serà el protagonista amb la companyia Moretol & Manzani.

tracking