SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Almacelles adjudica l'ampliació de la residència en 21 places

El tram de l’avinguda de la Diputació on s’actuarà.

El tram de l’avinguda de la Diputació on s’actuarà.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Almacelles ha adjudicat l’ampliació de la residència municipal de la tercera edat, que consisteix en la construcció de deu habitacions dobles i una d’individual que permetrà ampliar el nombre d’interns en 21 més. L’actuació té un cost de 300.000 euros. Segons va explicar l’alcalde, Josep Ibarz, ha estat necessari licitar el projecte dos vegades ja que a la primera convocatòria el concurs va quedar desert. Amb aquesta ampliació el geriàtric passarà a tenir 64 places de residents.

Val a recordar que el personal del centre residencial i l’ajuntament mantenen un litigi des de fa mesos ja que exigeixen un nou conveni laboral al consistori.

Demà s’obre la tercera edició de Parc Escultòric Alma, amb setze peces monumentals

D’altra banda, també ha adjudicat l’ampliació de la vorera del marge esquerre de l’avinguda de la Diputació, la restitució del paviment, l’eliminació de barreres arquitectòniques i el soterrament dels diferents serveis. Aquest tram és l’últim que quedava pendent de fer en aquesta via. Va des de l’encreuament del carrer de Maria Rúbies fins a l’avinguda dels Esports. El pressupost de l’obra és de 47.000 euros.

En un altre ordre de coses, demà divendres s’inaugura la tercera edició del Parc Escultòric Alma, amb 16 peces monumentals més que se sumen a les 22 que ja hi ha de passades edicions.

tracking