SEGRE

Crític un ciclista envestit per un cotxe que va fugir a Albatàrrec

El ferit va ser trobat a 10 metres de la carretera

L'accident es va produir a la C-230 al seu pas per Albatàrrec

L'accident es va produir a la C-230 al seu pas per AlbatàrrecMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ciclista d’uns 30 anys va resultar ferit crític aquest dimecres a última hora de la tarda al ser envestit per un vehicle que va fugir a la carretera C-230 al terme municipal d’Albatàrrec, a escassos metres del barri de la Bordeta de Lleida. L’accident es va produir a les 19.33 hores quan, per causes desconegudes i que s’investiguen, un turisme va atropellar un ciclista, que va sortir disparat més de deu metres i va anar a parar a un camp a causa del fort impacte. La bici va quedar partida per diversos llocs. El conductor del cotxe no es va aturar i va fugir. Van ser altres conductors els que van alertar de l’accident.

Al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del SEM i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. El ciclista va resultar greument ferit i els sanitaris el van atendre in situ de les múltiples lesions que va patir. Va ser evacuat en estat crític a l’hospital Arnau de Vilanova.

Paral·lelament, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per localitzar el conductor que havia protagonitzat l’accident i es va absentar del lloc. El vehicle ja hauria estat identificat, segons va poder saber a última hora aquest diari

tracking