SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Juneda renova l'entrada sud, situada en zona inundable

El pont que se substituirà per donar més curs a la Femosa.

El pont que se substituirà per donar més curs a la Femosa.A,V,

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Juneda ha aprovat el projecte per a la reurbanització de l’entrada sud de la població des de l’N-240 al costat de la cooperativa que enllaça amb el carrer Font del Gat. Es tracta d’una zona inundable ja que es troba al costat del torrent de la Femosa, per la qual cosa el nou pla urbanístic contempla la substitució de l’actual pont amb un ull de metre i mig, per un altre accés amb un ull de sis, segons va explicar l’alcalde, Antoni Villas.

D’aquesta manera es garanteix que pugui assumir tot el corrent en cas de riuada. A més, se soterraran els dos pals de mitjana tensió i el cablatge elèctric, entre altres mesures per pal·liar danys per avingudes. L’actuació suposarà una inversió de 438.844 euros i està subvencionada pel PUOSC. Segons l’alcalde, aquest accés que connecta amb Prat de la Riba és l’àrea d’expansió del poble, on resideixen famílies joves.

El pla urbanístic està en exposició pública per rebre al·legacions. Després es remetrà a l’Agència Catalana de l’Aigua i a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre perquè el ratifiquin.

tracking