SEGRE

EMERGÈNCIES ACCIDENTS LABORALS

Mor un operari al precipitar-se en una empresa fructícola de Golmés

Veí de Vilanova de Bellpuig, instal·lava plaques solars i va cedir una claraboia

Imatge de les instal·lacions de l’empresa en les quals es va produir l’accident mortal.

Imatge de les instal·lacions de l’empresa en les quals es va produir l’accident mortal.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operari de cinquanta-tres anys, veí de Vilanova de Bellpuig, va morir ahir al migdia en un accident laboral en una empresa hortofructícola situada al carrer Barcelona de Golmés.

El sinistre es va produir a les 12.28 hores, quan uns operaris estaven instal·lant plaques solars en una de les naus de l’empresa quan un d’ells es va precipitar al buit des d’una altura d’uns quinze metres al cedir una claraboia. Al lloc van acudir tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dels Bombers de la Generalitat i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van intentar reanimar sense èxit el treballador.

La víctima és Pablo Alberto Mosquera Peña, veí de Vilanova de Bellpuig, de cinquanta-tres anys i nacionalitat equatoriana. Feia uns dos anys que residia al poble.

Per la seua part, els Mossos van informar dels fets el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en aquests casos. És el segon accident mortal d’aquestes característiques de l’any a les comarques de Lleida. El març passat va perdre la vida un home quan instal·lava plaques solars en una fructícola de Seròs.

D’altra banda, un operari de cinquanta-nou anys va perdre la vida ahir al matí a les obres de remodelació de l’antic centre comercial Punt de Trobada d’Andorra. L’home es va fer lesions molt greus al caure-li a sobre una planxa de formigó, va ser rescatat en helicòpter perquè es trobava en un lloc de difícil accés i després va ser evacuat a l’hospital, on va morir poc després.

tracking