SEGRE

TRIBUNALS TRÀNSIT

Lliure amb càrrecs el conductor que va atropellar un ciclista a Albatàrrec

Va donar positiu a l'alcoholèmia, no tenia carnet i va marxar sense socórrer la víctima

Estat en el qual va quedar el vehicle que va atropellar el ciclista.

Estat en el qual va quedar el vehicle que va atropellar el ciclista.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de guàrdia va decretar ahir al migdia llibertat amb càrrecs amb compareixences setmanals davant el jutjat per al conductor acusat d’atropellar un ciclista, que va resultar greument ferit, i fugir sense socórrer-lo a la C-230a a Albatàrrec, a escassos metres del barri de la Bordeta de Lleida.

L’investigat, un veí de la capital del Segrià de trenta-cinc anys i nacionalitat romanesa, va reconèixer que va atropellar el ciclista i no es va aturar, segons ha pogut saber aquest diari. El conductor va ser detingut dijous a la matinada pels Mossos d’Esquadra.

Va donar positiu al control d’alcoholèmia i tenia el carnet retirat. Està acusat dels delictes de lesions per imprudència greu, conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, omissió del deure de socors i abandó del lloc de l’accident.

L’atropellament es va produir dimecres a les 19.33 hores quan un turisme, un Volkswagen Passat, va atropellar un ciclista i va fugir. Immediatament es van dirigir al lloc diverses patrulles de Mossos, ambulàncies del SEM i Bombers. El ciclista va sortir disparat cap a un camp, va patir politraumatismes greus i va ser evacuat a l’Arnau.

Paral·lelament, agents del Grup d’Investigació de Dades de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van iniciar una investigació per identificar el vehicle, que va ser gravat per diverses càmeres de seguretat.

Gràcies a aquest treball es va obtenir una relació de vehicles que coincidirien amb les dades recopilades i es va iniciar una recerca. Poc després, una patrulla de Seguretat Ciutadana va localitzar un cotxe amagat sota unes branques a la partida de les Canals de Lleida, a prop del domicili del titular. Tenia un fort cop al lateral dret.

Davant de les evidències, els policies es van dirigir a l’habitatge i van detenir el sospitós. El van sotmetre a la prova d’alcoholèmia i va donar una taxa de 0,43 mg/l. A més, tenia el carnet de conduir suspès pendent de realitzar un curs de reeducació.

Dos detinguts més

Fa una setmana va ingressar a la presó un veí de Lleida de 38 anys acusat de causar la mort d’una parella de motoristes a l’A-22 a Lleida. També es va escapar del lloc i va donar positiu en alcohol i drogues. I la Guàrdia Urbana va arrestar dijous a la nit un conductor que va fugir, va causar un accident amb diversos ferits i va donar positiu en alcohol i drogues.

tracking