SEGRE

URBANISME CARRETERES

L'ajuntament suprimirà vint places d'aparcament a Domènec Cardenal

Per millorar la seguretat de la via, que connecta l'N-II amb la carretera de les Borges

El carrer Domènec Cardenal.

El carrer Domènec Cardenal.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa eliminarà una vintena de places d’aparcament al carrer Domènec Cardenal per millorar-hi la seguretat. Aquesta és una de les vies més transitades del municipi, ja que connecta l’N-II amb la carretera de Miralcamp i les Borges Blanques. En l’actualitat, aquest carrer compta amb aparcaments als marges dels dos costats de la via en bona part del recorregut, encara que en alguns punts l’amplada de la calçada dificulta el pas de dos vehicles alhora, principalment camions, la qual cosa genera problemes de seguretat.

Segons l’alcalde, Marc Solsona, els aparcaments a eliminar s’escolliran de forma selectiva en els dos sentits, per així evitar que aquest carrer es converteixi en una via ràpida. El primer edil va remarcar que la Generalitat és la titular d’aquesta via i ja ha donat el vistiplau a la reforma després que el consistori hagi justificat l’increment de zones d’aparcament a la ciutat en zones pròximes com el carrer Ferrer i Busquets (55 places de zona blava, amb entrada i sortida per la travessia de Domènec Cardenal) o Crist Rei (75 places de zona blava davant del col·legi El Carme).

L’objectiu del consistori és que el carrer Domènec Cardenal passi a ser de titularitat municipal una vegada es completi la construcció del Vial Nord, que enllaçarà l’accés de l’autovia A-2 fins a la carretera de Vila-sana per posteriorment dirigir-se cap a l’N-II, creuant la via del tren i el camí de Golmés a través d’un pont elevat, tal com va anunciar el primer edil en la xarrada Mollerussa, avui.

D’altra banda, l’alcalde va anunciar nous treballs de millora a la carretera de Miralcamp, també de la Generalitat, per facilitar la seguretat dels vianants que es dirigeixen a l’escola de Primària Mestre Ignasi Peraire.

tracking