SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Soses, nou aparador per als productes de proximitat

Trenta estands a la segona fira local

La consellera Jordà, al centre, en una de les parades de la fira Menja’t Soses: Sabors de Ponent.

La consellera Jordà, al centre, en una de les parades de la fira Menja’t Soses: Sabors de Ponent.AJUNTAMENT DE SOSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Soses va celebrar ahir la segona edició de la fira Menja’t Soses: Sabors de Ponent, una mostra que promociona els productors del sector primari. Va comptar amb una trentena d’expositors, la majoria de l’àmbit alimentari, amb productes com melmelades, mel i cervesa. A més, durant tot el dia també hi va haver tallers de cuina, activitats infantils i familiars, una zona de food trucks i una exposició de quadres a la sala d’actes de l’ajuntament.

L’alcaldessa, Sandra Marco, va explicar que el certamen també vol servir com a plataforma per impulsar els productors artesanals.

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, va visitar la fira a la tarda i va destacar que mostres com la de Soses “són una gran oportunitat per donar a conèixer els productes de quilòmetre 0, que són clau per a la reconstrucció econòmica, social i sostenible del país, perquè són l’ànima, l’essència i el caràcter del nostre país, ens identifiquen i ens defineixen”. Al matí, el vicepresident de la Diputació Ferran Accensi i les diputades provincials Rosa Pujol i Helena Martínez van assistir a la inauguració.

tracking