SEGRE

LLEIDA Y COMARCAS

La Mostra de Formatges del Palau atreu mil persones

Èxit dels tastos i activitats dirigides a turòfils || Van lliurar el premi Formatger d'Honor al restaurant Fogot

Un dels estands on es van vendre formatges.

Un dels estands on es van vendre formatges.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de mil persones van visitar ahir la setena Mostra de Formatges del Palau d’Anglesola, iniciativa que s’ha dut a terme al pavelló poliesportiu i va incloure l’entrega del premi Formatger d’Honor, que ha estat per al restaurant Fogot del Palau. El xef de La Boscana, Joel Castanyé (que va ser el primer a rebre aquest guardó l’any passat), va ser l’encarregat d’entregar el premi.

El públic va poder adquirir formatges de deu productors de diferents municipis catalans com Tàrrega, Agramunt, Juneda o Santa Eugènia de Berga i participar en activitats com un tast de deu formatges i nou vins a càrrec del sommelier de Mollerussa Xavier Ayala.

Així mateix, el turòfils (amants dels formatges) van poder participar en un tast per valorar els formatges de la mostra, activitat en la qual es van inscriure unes 305 persones. El més ben valorat va ser Formatges Camps, del Palau. Entre els participants en aquest tast es van sortejar lots de formatges.

La Mostra es va iniciar dissabte amb una activitat innovadora: un sopar temàtic i desfilada de models que va tenir com a escenari la Cooperativa de Sant Roc amb un menú amb el formatge de protagonista, amb la participació del xef local Agustí Foguet i la col·laboració de l’agència de models Il·lusions. L’alcalde, Francesc Balcells, va remarcar que tant visitants com expositors “han sortit satisfets del certamen”.

tracking