SEGRE

TRÀNSIT PONT DEL PILAR

Cues de fins a 6,5 quilòmetres a l'Alt Urgell per entrar a Andorra

Els col·lapses es van donar a l'N-145 entre la Seu d'Urgell i la frontera de la Farga de Moles || També hi va haver retencions a la C-14 al seu pas per Oliana i Organyà

Trànsit dens ahir a l’N-145 per accedir a Andorra des de la frontera de la Farga de Moles.

Trànsit dens ahir a l’N-145 per accedir a Andorra des de la frontera de la Farga de Moles.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les carreteres de l’Alt Urgell van registrar ahir les primeres retencions del pont festiu del Pilar per accedir a Andorra. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), en el cas de l'N-145 entre la Seu d’Urgell i la frontera de la Farga de Moles es van acumular al voltant de les onze del matí sis quilòmetres i mig de congestió.

També hi va haver retencions puntuals de fins a sis quilòmetres a la carretera C-14 a Oliana i quatre quilòmetres més en aquesta mateixa via al seu pas per Organyà. A la comarca del Pallars Jussà, la C-1412b va registrar cues de fins a tres quilòmetres a Isona i Conca Dellà. A més d’aquestes vies, Trànsit també va notificar durant la jornada d’ahir congestions importants a la C-16 al Berguedà, entre Berga i Cerc (10 quilòmetres de cues) i en diferents trams de l’AP-7 al seu pas per Mollet del Vallès, Castellbisbal i Martorell.

Dimarts a la tarda es preveu un intens retorn de vehicles entre les 12.00 i les 24.00 hores, quan s’estima que uns 275.000 vehicles tornin a l’àrea metropolitana. En el marc d’aquest cap de setmana marcat per una elevada mobilitat, Trànsit ha apel·lat a la prudència dels conductors i demana extremar la precaució a la carretera. En aquest sentit, alerten que el factor humà és present en bona part dels accidents i demanen una actitud prudent i segura en els desplaçaments als conductors i als acompanyants.

Per la seua banda, dos motoristes van resultar ferits ahir al matí en una col·lisió a la carretera L-311 a Cervera. També hi va haver una sortida de via d’una motocicleta a les tres del migdia a Montferrer i Castellbò.

Així mateix, el Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (Speis) de la diputació d’Osca va haver d’excarcerar durant la nit de divendres una persona que s’havia quedat atrapada dins del cotxe al tenir un xoc frontolateral amb un altre vehicle a l’entrada de Fraga.

Trànsit dens ahir a l’N-145 per accedir a Andorra des de la frontera de la Farga de Moles.

Trànsit dens ahir a l’N-145 per accedir a Andorra des de la frontera de la Farga de Moles.C.SANS

tracking