SEGRE

Mor una dona de 66 anys atropellada per un tren en un pas a nivell a Mollerussa

La víctima és una veïna de Golmés de 66 anys || Va passar cap a les 9.30 hores d’ahir a l’altura del consell comarcal quan les barreres estaven abaixades

Els fets van obligar a tallar la via a Mollerussa

Els fets van obligar a tallar la via a MollerussaJ. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una veïna de Golmés de 66 anys va morir ahir al ser arrossegada per un tren a Mollerussa. L’atropellament es va produir al voltant de les 9.30 hores quan un tren de la línia R12 procedent de Lleida i en direcció a l’Hospitalet de Llobregat es dirigia cap a l’estació de la capital del Pla d’Urgell.

Pel que sembla, la víctima es trobava davant del pas a nivell ubicat davant del consell comarcal, a la carretera de Linyola, amb les barreres degudament abaixades i amb els senyals acústics i visuals activats. Per motius que es desconeixen, la dona va ser atropellada pel tren i va morir. La víctima, Dolores Díaz Fernández, vivia a la urbanització Els Merlets, que es troba pròxima a la carretera de Vila-sana i la zona nord de Mollerussa, que queda delimitada per les vies del tren. Fins al lloc dels fets es van desplaçar els Mossos d’Esquadra i la Policia Local.

El pas a nivell es va tancar al trànsit i, per aquesta raó, es va prohibir el pas de vehicles des de l’N-II cap a la carretera de Linyola, passant pel carrer de la Creu. D’aquesta manera, els cotxes van ser desviats cap al segon pas a nivell de la ciutat, al carrer el Palau. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació. Al seu torn, la circulació de trens de Renfe entre Mollerussa i Calaf es va veure interrompuda i es va oferir un servei alternatiu per carretera. Va afectar dos trens, amb uns 45 viatgers.

Tercera víctima en una dècada En aquest mateix pas a nivell ja hi ha hagut dos morts més durant els últims deu anys. L’ajuntament de Mollerussa va anunciar al setembre la intenció d’Adif de soterrar la carretera de Linyola en aquest pas i tancar el de la carretera del Palau.

tracking