SEGRE

Detinguda una dona de 55 anys per un cultiu de més 300 plantes de marihuana a Fonolleres

Una imatge de la plantació de marihuana a Fonolleres.

Detinguda una dona de 55 anys per un cultiu de més 300 plantes de marihuana a FonolleresMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres una dona, de 55 anys, veïna de Granyanella i nacionalitat xinesa, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. A mitjans del passat mes d'abril els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement d'un possible cultiu de marihuana en un domicili de la localitat de Fonolleres, a la Segarra. Segons ha explicat la policia, agents van fer unes primeres comprovacions al lloc i, després de varis dispositius de vigilància efectuats els darrers mesos, van obtenir clars indicis que indicaven que a l'interior del domicili podria haver un cultiu de marihuana.

Aquest matí s'ha efectuat una entrada i perquisició al domicili, situat a la plaça Catalunya de la localitat, on s'han intervingut 325 plantes de marihuana, cabdells de marihuana assecats i preparats per una comercialització imminent i una infraestructura pel cultiu intensiu de marihuana com aparells d'aire condicionat, làmpades, adobs per afavorir el creixement i elements de refrigeració i ventilació.

Tanmateix s’ha va comprovat que havien manipulat fraudulentament la instal·lació elèctrica, amb una doble escomesa, per defraudar el fluid elèctric. En el moment de la entrada s'ha detingut a una dona, que estava a l'interior del domicili, com a un dels presumptes responsables de la plantació. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La detinguda passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

tracking