SEGRE

CERTÀMENS AGRICULTURA

Tractors antics i tallers se citen a la Fira de la Poma de Barbens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Barbens celebrarà del 15 al 17 d’octubre la 38 edició de la Fira de la Poma amb un programa que inclou una desena de propostes, entre aquestes la tradicional exposició de varietats de pomes a l’ajuntament.

Les activitats començaran divendres a les cinc de la tarda amb la celebració del Dia Internacional de les Dones Rurals, amb un homenatge a Paquita Bringué Pons, a càrrec de l’Associació de Dones Cimbori. Una hora més tard es durà a terme la caminada popular Caminapoma. Dissabte estan previstes iniciatives com una tarda de jocs tradicionals i tallers infantils organitzats per l’AFA Escola Sant Roc i l’Espai d’Art Josep Aragonès, que es duran a terme al pati de l’escola de Primària.

A dos quarts de nou de la tarda, Toni Albà presentarà el seu espectacle Audiència Irreal al pavelló poliesportiu del municipi.Diumenge serà el torn de la mostra de tractors antics, que s’ubicarà a la plaça dels Països Catalans i al carrer Lleida.Cap al migdia, està previst un espectacle familiar, Dansircant, a càrrec de la companyia SAC Espectacles, una iniciativa que es durà a terme al pati del Castell..

tracking