SEGRE

EQUIPAMENTS TERCERA EDAT

Vilanova reclama més places públiques per a la residència

Visita institucional a la residència de Vilanova.

Visita institucional a la residència de Vilanova.A.VILANOVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilanova de Bellpuig reclama a la Generalitat que incrementi el nombre de places públiques de residència per a la gent gran al municipi. En l’actualitat, la residència Pare Pacífic compta amb 55 places de les quals només 6 són públiques, la mateixa xifra que es va establir quan es va inaugurar aquesta residència el 2011. Així ho van exposar l’alcaldessa de Vilanova, Dolors Pascual, i el regidor de la Gent Gran, Salvador Ayguadé, al director dels serveis Territorials de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, i al responsable del servei de suport a la protecció social, Antoni Reinoso, en una visita al municipi.

El consistori justifica aquesta petició perquè, segons van explicar, Vilanova ha registrat un increment del nombre d’ancians i, si bé és la segona residència en dimensions de la comarca, és la que disposa de menys places públiques.

El consistori va aprofitar la visita per explicar quines mesures es van prendre a la residència després de l’arribada de la Covid, com l’ús de la llar de jubilats per ampliar els seus espais. La llar reobre portes demà dijous.

tracking