SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Nega que controlés 'horaris', colpegés i violés la nòvia a Tremp

La denunciant no es va presentar ahir davant de l'Audiència i haurà de fer-ho el 10 de novembre || Fiscalia demana 13 anys i mig de presó per al suposat maltractador

L’acusat, ahir al banc de l’Audiència de Lleida.

L’acusat, ahir al banc de l’Audiència de Lleida.A. GUERRERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’acusat de maltractar i violar la que va ser la seua parella al domicili de Tremp en el qual convivien va negar ahir davant de l’Audiència de Lleida que agredís, maltractés, forcés sexualment i controlés els horaris o la forma de vestir de la dona.

L’home, que s’enfronta a una petició fiscal de 13 anys i mig de presó, va afirmar que va ser la dona qui el va agredir. La denunciant no es va presentar a judici i el Ministeri Públic va demanar l’ajornament per a la seua declaració, que el tribunal va acordar i va fixar per al proper 10 de novembre. L’acusat, a preguntes de la fiscal, va afirmar que “mai vaig controlar els horaris ni la roba amb què vestia la meua parella”. L’home va ser detingut el 28 de setembre del 2019 després d’un aldarull al domicili. L’acusat va assegurar que va anar a un pub i va veure la seua parella amb un altre home, es va enfadar i se’n va anar cap a casa.

Els dos agents dels Mossos d’Esquadra que van acudir al domicili després de ser alertats van afirmar que la dona era al carrer, molt nerviosa i que tenia por. També els va explicar que la seua parella l’havia amenaçat amb un ganivet i havia tirat les seues peces de roba per l’escala i al carrer. En la seua denúncia, la dona també va afirmar que l’home la va forçar en una altra ocasió a mantenir relacions sexuals.

L’enjudiciat va ser condemnat el 2017 a treballs comunitaris per un delicte de violència en l’àmbit familiar. Ara està acusat dels delictes de violència física i psíquica habitual, agressió sexual amb l’agreujant de parentiu i maltractament en l’àmbit familiar. La defensa demana l’absolució.

tracking