SEGRE

MUNICIPIS RESIDUS URBANS

Solsona retirarà els contenidors de brossa el 15 de novembre

El consistori distribueix cubs per a la recollida porta a porta

Els cubs que ja s’estan repartint entre la població.

Els cubs que ja s’estan repartint entre la població.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona retirarà el 15 de novembre totes les illes de contenidors dels carrers, una vegada entri en funcionament la recollida d’escombraries porta a porta aquell mateix dia, segons fonts municipals. El consistori ja està repartint cubs domèstics i organitzant sessions informatives des de finals de setembre amb aquesta finalitat.

També ha editat un vídeo perquè els usuaris coneguin els horaris i el calendari de la recollida. Així, els dilluns i divendres es recolliran els envasos; i els dimarts, dijous i diumenges, l’orgànica. A l’estiu també s’estendrà a dissabtes a la nit. Els dijous es retirarà el vidre, els diumenges la fracció resta i els dissabtes el paper i el cartó. Bolquers, compreses i sorra amb excrements de gats, per exemple, es recolliran diàriament en bosses etiquetades amb adhesius distribuïts per l’ajuntament. Els cubs es trauran entre les 20.00 i les 22.00 hores.

Els voluminosos es vindran a buscar cada 15 dies amb sol·licitud prèvia, com també les restes de poda. D’aquesta forma, es preveu passar del 45% de residus reciclats al 80 per cent.

tracking