SEGRE

Llibertat amb càrrecs per al conductor que va fugir després de causar un accident mortal a Bell-lloc d'Urgell

El jutge li retira el carnet de conduir i podria ser acusat d'homicidi imprudent, lesions i omissió del deure de socors

Els Mossos detenen al conductor fugit que va provocar un accident mortal ahir a Bell-lloc d'Urgell.

Els Mossos detenen al conductor fugit que va provocar un accident mortal ahir a Bell-lloc d'Urgell.Maite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs el conductor de 38 anys i veí del Pla d'Urgell que va fugir aquest dissabte a la nit després de provocar un accident de trànsit amb una víctima mortal a Bell-lloc d'Urgell. Ordena, però, que comparegui cada 15 dies al jutjat i li retira el permís de conduir.

El sinistre es va produir al quilòmetre 477 de l'autovia A-2 en direcció a Lleida i els Mossos van rebre l'avís pocs minuts abans de les onze de la nit. En l'accident s'hi van veure implicats un turisme conduït per l'acusat que va xocar per encalç amb un tot terreny, el conductor del qual, un home de 55 anys i veí d'Alcoletge, va morir. L'home podria ser acusat d'homicidi imprudent, lesions i omissió del deure de socors. El conductor del turisme va fugir a peu i un dispositiu de recerca dels Mossos el va localitzar diumenge en un domicili de Lleida.

A banda de la persona que va perdre la vida, al tot terreny hi anava una altra ocupant que va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova.

tracking