SEGRE

Tres detinguts, dos dels quals menors, per robar a les oficines de la UE Tàrrega

Edifici de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tàrrega.

Edifici de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tàrrega.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir tres persones, un home de 42 anys de nacionalitat senegalesa, i dos menors d'edat, tots tres veïns d'Alcarràs, com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Els fets van passar pels volts de les 01.30 hores d'ahir en el transcurs d'un control preventiu que s'estava efectuat al quilòmetre 504 de la N-II, al terme municipal de Vilagrassa.

Una patrulla de Mossos va aturar un vehicle, on anaven tres ocupants, i després d'identificar-los van observar que tenien una actitud sospitosa i que a l'interior del vehicle portaven diversos objectes que s'utilitzen habitualment  per perpetrar robatoris com passamuntanyes, tornavisos, una palanca, llums frontals i una motxilla amb diners en efectiu i paperetes emprades per fer sortejos.

Davant la possibilitat que haguessin comès algun il·lícit penal els agents van fer varies gestions que van permetre sospitar que el robatori s'havia comés en una instal·lació esportiva. Poc després, la Policia Local de Tàrrega va confirmar que havien entrat a robar a les oficines de l'equip de futbol de la ciutat.

Els dos menors d'edat van quedar en llibertat i posats a disposició dels seus representats legals després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits. L'altre detingut passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

tracking