SEGRE

COMERÇ MODA

Mollerussa Comercial busca models curvy a Lleida per a una desfilada

Organitzarà un càsting al novembre dirigit a persones d'entre 16 i 35 anys

Mollerussa Comercial ja ha presentat la campanya.

Mollerussa Comercial ja ha presentat la campanya.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Mollerussa Comercial busca models curvy (amb talles a partir de la 40) que puguin participar en una desfilada de moda. Una de les impulsores d’aquesta iniciativa és Núria Sans, que assegura que l’objectiu és disposar d’un tipus de models que trenquin l’estereotip de les talles 34-36 i puguin lluir la roba que també es pot adquirir a les botigues associades. El perfil del participant és un noi o noia de 16 a 35 anys, amb o sense experiència desfilant, amb una talla entre la 40 i la 48. És imprescindible que visqui a la província de Lleida.

Els aspirants hauran de formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web de Mollerussa Comercial i assistir al càsting que es durà a terme el 20 de novembre al teatre L’Amistat. La iniciativa també compta en l’organització amb l’agència Illusions Model. Per aquesta raó, el primer premi serà un curs per convertir-se en model, impartit per l’esmentada agència. El segon premi serà de 100 molleuros i el tercer, de 50, per gastar-los en moda i complements en botigues associades.

La desfilada tindrà lloc la pròxima primavera La previsió de l’organització és celebrar la desfilada la pròxima primavera perquè les botigues de moda i complements de la capital del Pla d’Urgell presentin les novetats per a la pròxima temporada. En aquesta iniciativa desfilaran tota mena de models, entre els quals els guanyadors del concurs. Els guanyadors seran escollits per representants de Mollerussa Comercial i l’agència Illusions Model. La iniciativa forma part de la campanya de promoció del comerç a la capital del Pla d’Urgell.

tracking