SEGRE

Mor un motorista a l'AP-2 a l'altura de Fraga

Al quilòmetre 121, al límit entre Aragó i Catalunya || Es desconeixen les causes però podria estar-hi implicat un camió

Imatge d'arxiu de l'autopista AP-2.

Mor un motorista a l'AP-2 a l'altura de Fraga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista va morir ahir a la nit en un accident a l’autopista AP-2 al terme municipal de Fraga, segons van informar els Bombers de la Gene- ralitat. L’accident es va produir a les 20.27 hores al punt quilomètric 121, a poca distància del límit entre Catalunya i Aragó, i es van activar dos dotacions dels Bombers i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Identificació pendent

Encara s’estan investigant les causes que van poder provocar l’accident i la mort del motorista, del qual ahir a la nit es desconeixia el lloc de residència i l’edat, encara que, segons ha pogut saber aquest diari, les autoritats estudien l’opció que un camió pogués estar-hi implicat. El 112 d’Aragó es va fer càrrec de l’emergència encara que no va ser necessària la intervenció de la Guàrdia Civil ja que l’accident no va causar retencions viàries.

Des de començament d’any ja han perdut la vida trenta persones en accidents a les carreteres lleidatanes, vuit més que en tot l’any passat, marcat per les restriccions de mobilitat per la Covid-19. El mes de setembre es van registrar quatre víctimes mortals, tres de les quals motoristes. L’últim sinistre mortal va ser el passat 17 d’octubre, quan va morir un conductor de 55 anys després de ser envestit el seu vehicle per un turisme a l’A-2 a Bell-lloc.

tracking