SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Naut Aran recollirà els residus voluminosos als domicilis

Càmeres de vigilància a Baqueira i Salardú per evitar abocaments

Imatge d’una illa de contenidors de Naut Aran.

Imatge d’una illa de contenidors de Naut Aran.AYUNTAMIENTO DE NAUT ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Naut Aran ha desplegat la recollida domiciliària de materials voluminosos en els diferents nuclis del municipi. L’objectiu del consistori és no col·lapsar amb aquests materials les illes de contenidors dels pobles. El sistema de recollida funcionarà els dimarts i dijous i els veïns hauran de trucar al personal de la brigada de Naut Ara per acordar una data i hora per recollir aquest material.

En cas que un veí no pugui estar en aquell moment al seu habitatge, el dipositarà fora de casa perquè pugui ser recollit pel servei municipal. El consistori només oferirà aquest servei als veïns empadronats al municipi i no inclou les empreses. A més, s’han instal·lat càmeres de vigilància a Salardú i Baqueira per intentar frenar actes incívics.

L’alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela, va apuntar que “està totalment prohibit deixar restes de construcció als contenidors, o al seu voltant i sancionarem qualsevol actitud d’aquest tipus”. El consistori mira de frenar així aquest tipus d’accions al municipi i millorar-ne la imatge.

tracking