SEGRE

FIRES PATRIMONI

Giró promet buscar recursos econòmics per recuperar la casa de Macià a Vallmanya

Inaugura la 29 Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs || El conseller assegura que treballen “en els millors pressupostos possibles”

Giró, amb el delegat, Bernat Solé, l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés, i joves pubilles i hereus.

Giró, amb el delegat, Bernat Solé, l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés, i joves pubilles i hereus.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Economia, Jaume Giró, es va comprometre ahir amb l’ajuntament d’Alcarràs a “buscar recursos econòmics” per recuperar i restaurar la casa de Vallmanya de la família Macià-Lamarca que freqüentava el president Francesc Macià. Ho va anunciar l’alcalde del municipi, Jordi Janés, a l’acte inaugural de la vint-i-novena Fira del Comerç i el Rebost, certamen que mostra el potent sector terciari d’Alcarràs, reivindica el municipi com a centre de serveis del territori i en la qual van participar unes vuitanta parades. L’ajuntament fa temps que defensa que no disposa de prou recursos per assumir la compra de la Casa de Vallmanya, que actualment es troba en estat d’abandó.

D’altra banda, el conseller va assegurar que el Govern català treballa “per fer els millors pressupostos possibles i també per intentar que a Madrid es facin uns pressupostos que s’executin”. Així mateix, Giró va insistir en la necessitat que els Pressupostos Generals de l’Estat incloguin fons extraordinaris per fer front als efectes de la pandèmia que encara persisteixen i va assegurar que pressionaran perquè els fons europeus es puguin gestionar des de Catalunya.

tracking